Toggle Nav

XPS isolatie

XPS isolatie is licht van gewicht, hebben een hoge drukvastheid en zijn niet gevoelig voor vocht. Veel gebruikt als isolatie voor ruimtes in vochtige omstandigheden. Bijvoorbeeld het isoleren van een kelder of dak.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

XPS isolatie

XPS isolatie is licht van gewicht. Deze lichtgewicht isolatieplaten hebben een hoge drukvastheid, zijn vochtongevoelig en rotten niet. XPS wordt veel gebruikt in vochtige omstandigheden. Bijvoorbeeld het isoleren van een kelder of dak.

Voordelen XPS isolatie

  • Licht in gewicht
  • Maatstabiel
  • Milieuvriendelijk
  • Vorstbestendig
  • Eenvoudig te verwerken

Assortiment XPS isolatie

Er zijn verschillende soorten XPS isolatie leverbaar. 

Styrodur® 2800 C

Styrodur 2800 CSStyrodur 2800 C is een lichtgewicht isolatieplaat met een gewafeld oppervlak. De platen zijn gemaakt van groen geëxtrudeerd polystyreen hardschuim.  Deze platen bevatten geen CFK, HCFK en HFA en kennen een hoge drukweerstand, geringe vochtopname en een gunstige isolatiewaarde. Dankzij de de gewafelde oppervlaktestructuur hecht de 2800 C goed aan beton, pleister- en metselwerk (zowel binnen als buiten) en ook aan hechtmortel. Styrodur 2800 C is toe te passen als isolatie van koudebruggen, als verloren bekisting, als isolatieplaat in te storten in betonconstructies, enz. Ook geschikt voor verlijming op andere materialen. Standaard uitgevoerd met rechte kanten.

Bestel hier Styrodur 2800 C

Styrodur® 3000 CS

Styrodur 3000 CSStyrodur 3000 is een breed inzetbare lichtgewicht isolatieplaat met een glad oppervlak. De platen zijn net als andere Styrodur® platen gemaakt van groen geëxtrudeerd polystyreen hardschuim.  Deze platen zijn milieuvriendelijk: bevatten geen CFK, HCFK en HFA. De platen kennen een hoge drukweerstand, geringe vochtopname en een gunstige isolatiewaarde. Standaard uitgevoerd met trapsponning rondom, geschikt voor vele bouwtoepassingen zoals spouwmuren, platte daken, omgekeerde daken, zolderisolatie, vloerisolatie en hellende daken.

Bestel hier Styrodur 3000 CS

Klantbeoordeling 9.1
65 beoordelingen