Toggle Nav

Steenwol RockRoof Sidefix Plus

RockRoof SideFix Plus (123) is een volledig omhulde steenwol isolatiedeken. Aan 1 zijde voorzien van dampremmende laag, aan de andere zijde voorzien van dampopen papier.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Steenwol RockRoof Sidefix Plus (123)

Steenwol RockRoof SideFix Plus (Rockwool 123)RockRoof Sidefix Plus nodig? Dieze volledig omhulde steenwol isolatiedeken (ca. 25kg/m3) is aan één zijde voorzien is van een dampremmend en luchtdicht aluminiumlaminaat. Aan de andere zijde is deze steenwolrol voorzien is van dampopen papier. Dankzij de volledige bekleding is deze deken zeer prettig te verwerken.

De deken is in de lengterichting voorzien van met draad versterkte hechtranden. Er is ook een variant zonder dampopen papier verkrijgbaar, de RockRoof Sidefix (SpijkerflensDeken 118). 

RockRoof SideFix Plus (123) toepassen

RockRoof is geschikt voor toepassingen zoals thermische, akoestische en brandwerende isolatie tussen de houten balken met een vaste tussenafstand van 450mm en 600mm. Het isoleren van hellende daken waarbij een verdere afwerking plaatsvindt (zoals zolderisolatie) is een goed voorbeeld waarbij u RockRoof SideFix Plus kunt gebruiken.Plaats het alulminaat aan de verwarmde kant.

Assortiment Rockwool RockRoof Plus 

Steenwol RockRoof SideFix Plus is verkrijgbaar in verschillende afmetingen. De afmeting 500x60cm (5000x600mm) in dikte 100mm (10cm) is direct leverbaar! .

Klantbeoordeling 9.0
311 beoordelingen

VELUX

Trespa® platen en montage toebehoren

Keralit gevelbekleding en dakranden

Svedex binnendeuren

Fermacell platen

Rockwool isolatie